Katras

katarina.cander@t-1.si
(+ 386) 041 329 294

PREDSTAVITEV PODJETJA

O nas

Podjetje je registrirano v Poslovni register Slovenije z dnem 19.5.2008 za dejavnosti prevajanja, tolmačenja ter druge oblike izobraževanja. Sprememba naslova podjetja in razširitev poslovne dejavnosti za storitve lektoriranja, fotokopiranja in izvajanja pisarniške aktivnosti je vpisana v Poslovni register Slovenije z dne 14.9.2016.
Podjetje Katras, prevajanje, lektoriranje in izobraževanje, Katarina Čander Podgoršek s.p. je bilo ustanovljeno leta 2008 na podlagi večletnih izkušenj na področju poučevanja tujih jezikov in prevajanja splošnih in strokovnih besedil v tuji jezik angleščine in nemščine. Osnovna dejavnost podjetja je prevajanje in lektoriranje besedil v tuji jezik nemščine in angleščine ter obratno, in poučevanje obeh tujih jezikov na vseh jezikovnih ravneh in specializiranih področjih za potrebe posameznikov, organizacij, podjetij v Sloveniji in tujini. Dodatna dejavnost podjetja je tudi lektoriranje v slovenščini, angleščini in nemščini.

Professional English, Environmental Protection and Ecotechnologies

Katarina Čander Podgoršek

Professional English: Grammar and Vocabulary in Action

Katarina Čander Podgoršek

Direktorica:

mag. Katarina Čander Podgoršek, profesorica angleščine in nemščine, magistrica znanosti

Zaključena formalna izobrazba:

Pedagoška fakulteta Maribor (2000): profesorica nemščine in angleščine
Ekonomska fakulteta Ljubljana (2007): magistrica znanosti

Izkušnje s poučevanjem in prevajanjem:

Že več kot 25 let… poučevanje, nudenje inštrukcij, dodatnih individualnih ur in pomoči dijakom, študentom, zaposlenim in odraslim pri učenju angleščine in nemščine in izvedba različnih tečajev za potrebe podjetij in organizacij ter prevajanje angleščine in nemščine na različnih področjih kot so: splošna ekonomija, trženje, finance in računovodsko, strojništvo, elektrotehnika, kemijska tehnologija, okoljevarstvo, zdravstvo, turizem, pravno področje, itd. za različne organizacije, podjetja in posameznike.

Redna izobraževanja, lastne publikacije oz. usposabljanja:

Redne zaposlitve:

Kontaktirajte nas

Pošljite povpraševanje

Naslov:

Trubarjeva 24, 3000 Celje

E-pošta:

katarina.cander@t-1.si

Telefon:

+386 41 329 294